Ukrajinska cvjećarnica iz cvjetnih buketa radi prava remek djela

Postoji li nešto ljepše od cvjetnih buketa? Malo je takvih stvari kojima nekome možemo popraviti raspoloženje i poslati jasnu poruku. Osim za rođendane, godišnjice i sve ostale posebne prilike, buketi su u posljednjih nekoliko godina doživjeli pravu evoluciju. Od onih na koje smo viđali prije ostao je tek komadić, a nove ideje i stilovi dekoriranja doveli su ih na jednu sasvim novu, gotovo umjetničku razinu.

Ukrajinska cvjećarnica @rosen_ville izrađuje prava remek djela. Od manjih aranžmana do onih predimenzioniranih, sigurni smo da će onaj kome su namijenjeni izmamiti veliki osmjeh na lice. S obzirom na to da je ljeto posebno popularno doba godine za vjenčanja možda će vam baš ovi buketi poslužiti kao inspiracija za dekoraciju prostora.

BUKETI KAO UMJETNIČKA DJELA

Ako bismo trebali izabrati jedan komad koji može uljepšati prostor i izazvati emociju u sekundi, onda je to raskošan buket. Na društvenim mrežama pronašli smo pregršt inspiracije za razne aranžmane putem upisivanja specifičnih hashtagova. Upravo smo tako naišli i na cool profil jedne cvjećarnice u Ukrajini i oduševili se svim buketima koje ima u ponudi.

@rosen_ville

Naime, kreativni tim ne zazire od novih ideja i nekonvencionalnih načina dekoriranja, a upravo ih je to istaknulo kao posebne. Osim kreacija i instalacija koje nastaju u Rosen Ville studiju, mnogi su ih odlučili prekopirati i kod kuće napraviti nešto slično. S druge strane, sretnice koje su dobile svoj buket sa selekcijom najdražih cvjetova pohvalile su se njima na svojim Instagram profilima i zaradile brojne lajkove, a nama su poslužile kao inspiracija da se bacimo u kreativni cvjetni kaos.

@rosen_ville
@rosen_ville
@rosen_ville

@rosen_ville