Ultimativni jesenski klasik u dvadeset novih modela za sezonu ispred nas

Baloner je ultimativni modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode i kojem se vraćamo na početku svake jesenske sezone. Odmjeren i elegantan, svoju svestranost i status ikone iz svijeta mode baloner je kroz desetljeća opravdao u bezbroj različitih modela, unutar kolekcijama kako najprestižnijih modnih kuća, tako i najpristupačnijih high street brendova. U klasičnom kroju i bež boji ili u nekim novim siluetama, bojama i materijalima.

BEŽ BALONERI ZA NOVU SEZONU

Unutar ženskog i muškog ormara, baloner je pronašao svoje mjesto kao jedan od nezaobilaznih dijelova proljetne i jesenske garderobe. Iako svoj početak pronalazi u strogim linijama, strukturiranom izgledu i uniformiranosti, modni trendovi kroz godine su ga proveli kroz brojne transformacije i pretvorili u jedan od klasičnih komada koji unutar ormara unose posebnost i individualnost.

Prve jesenske kolekcije istaknule su nove modele koje krase nijanse bež boje koje će odlično zaokružiti svaku jesensku garderobu i kombinacije. Iako će se unutar ponude luksuznih modnih kuća poput Burberryja i pristupačnijih brendova s klasičnom estetikom poput Massima Duttija uvijek naći klasični modeli strukturiranog izgleda s dvostrukim kopčanjem i remenom koji naglašava struk, novi trendovi ove su jeseni istaknuli i moderne oversized modele i lagane ležerne balonere u koji će biti savršeni izbor za ležerni vikend look.

Basics ?

A post shared by neslihan. (@fashionnes_blog) on

Kako izgleda ultimativni jesenski klasik u dvadeset novih modela? Bež baloneri za novu sezonu čekaju vas u nastavku.

Mango

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

Stradivarius

Massimo Dutti

Zara

Uterque

& Other Stories

& Other Stories

New Look (Asos)

Whistles (Asos)

Monki (Asos)

Asos Design

Farrow (Need Supply Co.)

Sea (Net-a-porter)

Burberry (Net-a-porter)

Rokh (Net-a-porter)

Journal.hr