Volite jedinstvene tenisice? Ovo su dva najpopularnija jesenska modela

Cardi B, jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice, ponovo se našla u ulozi modela najnovije Reebok kampanje za jedinstvene Aztrek Double i Aztrek96 tenisice.

Čuvena Aztrek trkačka tenisica iz devedesetih, danas je transformirana u tenisicu modernog doba koja savršeno predstavlja duh i stav Reeboka iz posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća.

Cardi B, Reebok Aztrek Double

Novi Aztrek Double zadržao je živahan i specifičan dizajn svog prethodnika, ali sada uz još bolje performanse. Silueta je osvježena novim bojama i specijalnim detaljima, a odlikuje se dodatno podebljanom potplatom uz savršeni pad za stopalo, koja će savršeno obilježiti modnu scenu ove sezone.

Aztrek Double
Aztrek Double
Aztrek Double

S druge strane, jedinstvena Aztrek96 silueta dolazi u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog ranijeg modela koja se predstavlja u novom koloritu s naglašenim slojevima i znatno izraženim logotipom. Namijenjena je svim trendseterima kako bi ove sezone na najbolji mogući način istaknuli svoj modni izričaj.

Aztrek96
Aztrek96

Oba modela karakterizira posebna Hexalite tehnologija za maksimalnu udobnost, dok se Aztrek 96 ističe i svojim asimetričnim đonom u obliku dijamanta.

Journal.hr