William i Kate upoznali kraljevsku bebu

Kako prenosi E Online, 36-godišnji princ William i supruga, 37-godišnja Kate Middleton, upoznali su najnovijeg člana kraljevske obitelji, malenog Archieja Harrisona, sina princa Harryja i Meghan Markle. Izvor za spomenuti portal otkrio je kako je par dječaka upoznao u utorak poslijepodne u obiteljskom domu vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

‘Riječ je o privatnom posjetu’, ispričao je izvor objašnjavajući kako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea upoznali nećaka tjedan dana nakon rođenja, a još uvijek nije poznato jesu li im se u posjetu pridružili i petogodišnji princ George, četverogodišnja princeza Charlotte i jednogodišnji princ Louis. Inače, par je do sada bio u službenom posjetu Walesu zbog čega nisu bili u mogućnosti ranije upoznati najmlađeg člana obitelji.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Podsjećamo, 34-godišnji princ Harry i 37-godišnja Meghan Markle u ponedjeljak, 6. maja 2019. godine, postali su ponosni roditelji sinčića kojemu su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Par je dječaka javnosti pokazao tek u srijedu kada su pozirali fotografima u Windsor dvorcu, a nekoliko sati kasnije, kada je malenog upoznala kraljica Elizabeta II., na službenoj Instagram stranici vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljeno je i ime koje su roditelji izabrali za svoje prvo dijete.

Story.hr