Žene otkrile o čemu razmišljaju tokom seksa

Ako ste do sada, dragi muškarci, bili uvjereni da vaše partnerke tokom seksa misle samo o vama – znajte kako ste živjeli u pravoj zabludi

Naime, rezultati nekih istraživanja pokazali su da žene tokom seksa razmišljaju o holivudskim ljepotanima, bivšim ljubavnicima, scenama iz pornića, pa čak i o kupovini namirnica!

“Za vrijeme seksa neretko u mislima sastavljam spisak za kupovinu, razmišljam o cipelama koje želim da kupim i prljavom vešu koji moram da operem”, priznaje 34-godišnja ispitanica.

Istraživanje je pokazalo da žene tokom seksa nerijetko razmišljaju o muškarcima s kojima bi željele da vode ljubav.

“Iako obožavam svog supruga, jednostavno ne mogu da prestanem da razmišljam o muškarcima o kojima potajno maštam, poput Breda Pita i Hjua Džekmena”, pojašnjava 28-godišnja učesnica istraživanja.

Pitate se zašto neke žene razmišljaju o svemu i svačemu tokom seksa? Stručnjaci tvrde: zato što im je dosadno! Ako muškarac ne pruža svojoj dami potpuno zadovoljstvo u krevetu – ona će neminovno razmišljati o drugim stvarima.

Stoga je, dragi muškarci, pravo vrijeme da se latite “posla” i naučite da zadovoljite svoju damu kako joj se po glavi više ne bi motale fotke razgolićenih mišićavih ljepotana, piše Ordinacija.hr.

 

Žene.ba