Kraljica Letizia: Dobro krojena haljina stara tri godine za izgled od milion dolara

Kraljica Letizia ljubiteljica je klasično krojenih modnih komada koje laskaju njenoj figuri. Jednom kad kupi odjevni komad ona će ga nositi opet i iznova.

Pokazala je to nedavno u Madridu na sastanku po imenu “Konkurentske prednosti snimanja u Španiji”, a u organizaciji državnog sekretara za telekomunikacije i digitalnu infrastrukturu, španske Filmske komisije te investicijske kompanije ICEX-Invest.

Španska kraljica za ovu je priliku odabrala crvenu haljinu A kroja s potpisom Caroline Herrere koju karakterizira zatvarač s prednje strane modela. Midi haljina bez rukava razotkrila je njenu preplanulu put, ali i fit figuru.

Kraljica Letizija u haljini Caroline HerreraKraljica Letizia u svojem ormaru ima ovu haljinu već oko tri godine. Prvi puta ju je nosila u rujnu 2019. godine na primanju u čast španske košarkaške reprezentacije. Tada ju je sparila s crvenim štiklama otvorenih peta.

Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera 2019. godineOvoga puta odlučila se za štikle u boji kože s vrtoglavom potpeticom koje su produžile cijelu figuru. Kombinaciju je zaokružila s crvenom torbicom zmijskog uzorka i visećim naušnicama brenda Jose Luis.

(Žene.ba / Zadovoljna.hr)