15 haljina od trapera koje ćete sigurno iznositi

Bez obzira na godišnje doba, modna opsjednutost traperom nikada ne prestaje. Tako i za proljeće/ljeto 2023. godine, prema pisanju magazina Vogue, pitanje koje se treba postaviti ne glasi trebamo li nositi traper, nego kako ga nositi.

Modni urednici tog časopisa napravili su i vodič u kojem su izdvojili komade od trapera koji se nalaze na njihovoj listi želja.

Jedan od komada koji je dobio mjesto na popisu jesu haljine od trapera. Kako piše Vogue, u ljetnim mjesecima malo je toga jednostavno i lako nositi poput divnih dnevnih haljina. Za ovu sezonu predlažu da se komadi od popelina i drugih materijala zamijene haljinama od trapera, prenosi Zadovoljna.hr.

One su šik, kul i dolaze u raznim krojevima. To će vam potvrditi i galerija na početku našeg teksta u kojoj smo izdvojili 15 haljina od trapera mini i midi dužine u kojima ćete poželjeti provoditi dane pred nama.

Mnogima bi mogle postati draži izbor čak i od suknji od trapera koje su ove godine zavladale i domaćim street style kombinacijama.

Scotch&Soda (Europa92), 189,95 eura Scotch&Soda (Europa92), 189,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 39,95 eura Zara, 39,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

H&M, 39,99 eura H&M, 39,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Žene.ba