Originalni dizajn u 7 boja

Jastučnica u obliku cvijeta za nježniji izgled prostorije

Autor: Žene.ba

Ako ste u potrazi za detaljima koji će ove jeseni unijeti dozu topline, ali i veselja u vaš dom, možda će vam se svidjeti efektna jastučnica koju ljudi ne prestaju hvaliti, ponajviše zbog dizajna, ali i zbog omjera cijene i kvalitete.

Internetske trgovine prepune su primjeraka koji interijer podižu na neku novu razinu, a koji nas neće baš puno koštati. Jedan takav primjer pronašli smo na stranicama Temua, a radi se o jastučnici u obliku efektnog cvijeta, prenosi zadovoljna.hr

Jastučnica je ručno rađena, odlična je za spavaću sobu ili dnevni boravak, a mogla bi postati i lijep poklon dragoj osobi, primjerice mami ili baki, koje će zasigurno oboriti s nogu.

Dekorativnu jastučnicu možete naručiti u boji kafe, marelice, ljubičastoj, ružičastoj, smeđoj, zelenoj ili sivoj, a dimenzije su 55 puta 55 centimetara, tako da će ovaj ukras u vašemu domu zasigurno svi primijetiti i pitati vas gdje ste ga kupili.

Ispod fotografija proizvoda nizale su se samo dobre recenzije, a mnogi su napisali da je materijal odličan te da jastučnica izgleda baš kao na fotografiji.