video

'Leteća metla': Idealna za Noć vještica ili jesensko ukrašavanje doma

Autor: Žene.ba
'Leteća metla': Idealna za Noć vještica ili jesensko ukrašavanje doma
FOTO: Pinterest

Ovaj simpatični ukras, koji se u mnogim domovima koji vole sezonsko ukrašavanje već godinama izrađuje uz pomoć starih metli ili prikupljenih šiba iz šetnje prirodom, u novije doba dobio je još uzbudljiviju varijantu uz pomoć okruglih robota-usisivača koje danas mnogi imaju u svom domu.

Takozvana čarobna metla, koja sama “leti” prostorom, zapravo je metla koja uz pomoć postolja stoji na vašem robot-usisivaču te tako odaje dojam da lebdi po stanu.

Na TikToku i Instagramu postoje brojne verzije za izradu ovakve metle, a kako ćete je pričvrstiti na svoj usisivač, stvar je toga koliko ste vješti s alatom i koliko domišljati.

U najjednostavnijoj varijanti, metlu s mekšom slamom možete s unutarnje strane pričvrstiti ljepljivom vrpcom, a to može biti i odlična dekoracija za predstojeći Halloween.

@sarahfosterhome I know you’ve all probably seen this enchanted witchs broom a million times but i have secret! I cover mine in scented Witch’s brooms! This one is a cinnamon scent. So now not only does my house get clean, it also smells like Fall! Click on the link in my bio to get the supplies or to buy the a premade version Follow for more DIYs like this #halloweentok #halloween2023 #halloweencraft #Halloweendecor #broomba #enchantedbroom #halloweendiy ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune