Šumski vibe

Ovaj ljetnikovac u Danskoj je oaza gdje želimo provesti ljeto

Autor: Žene.ba
Ovaj ljetnikovac u Danskoj je oaza gdje želimo provesti ljeto
Foto: Instagram

Danas vas vodimo u dansku šumu gdje se nalazi očaravajući ljetnikovac koji plijeni pažnju svojom opuštajućom atmosferom. Ova predivna kuća je vlasništvo sestara, Ane i Sigrid.

One vode Instagram profil pod nazivom @det_lille_hus_i_skoven, što na znači "mala kuća u šumi". Od trenutka kada su je kupile 2019. godine, ove dvije sestre su posvetile svoje napore potpunom renoviranju nekretnine, kako izvana, tako i iznutra.

Kupovinom ove kuće, dvije sestre su stvorile svoje mjesto iz snova za porodicu, gdje mogu provesti ljeta i pobjeći od svakodnevice u bilo koje godišnje doba. Kuća od 80 kvadrata postala je oaza opuštanja, što se jasno očituje kroz udobne dnevne krevete, prostrane prozore i opuštenim stilom uređenja. Svijetle bijele boje stvaraju osjećaj prozračnosti, dok nijanse ružičaste i drugih svijetlih tonova dodaju živost prostoru.

Zidovi su otvoreni kako bi se stvorio prostran životni prostor otvorenog plana, a nova kuhinja s plavim elementima odražava obalnu lokaciju. Ispod nagiba krova, stvoren je ugodan kutak za blagovanje s drvenim stolicama i foteljama od ratana. Novi prozori, svježe bijele nijanse zidova i parket s uzorkom riblje kosti doprinose transformaciji sunčanih prostorija i terase u prekrasan svijetli prostor za opuštanje okružen zelenilom. Pogledajte više fotografija ovog prekrasnog doma u nastavku.