Prostrano izdanje

Pogledajte kako izgleda vila Novaka Đokovića u selu Pavlovci skrivena daleko od očiju javnosti

Autor: Žene.ba
Milan Ilić / RAS Srbija

Prvi reket svijeta Novak Đoković je uz pomoć svoje porodice, u selu Pavlovci u Vojvodini, napravio vilu koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, a ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru.

Đokovićeva oaza mira smještana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Porodici Đoković bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti.

Na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želio da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na ovom prelijepom imanju, piše Blic.

Ljetnikovac porodice Đoković prostire se na placu od nekoliko hektara, a sam objekat ima oko 1.200 kvadratnih metara.

Zanimljivo je da se kuća nalazi na privatnom jezeru, a da se u nekoliko kuća pored nalaze prijatelji porodice Đoković s kojima se godinama unazad druže.

Ovo zdanje dugo se gradilo, a kako izgleda, može se vidjeti na društvenim mrežama kojima kruže slike ovog luksuznog zdanja.

Pećina je od kamena, visine nekoliko metara. U unutrašnjosti je prostrana šupljina, a na gornjem dijelu nalaze se stepenice s lijeve strane koje vode do tobogana, koji se nalazi s desne strane.

Na sredini je vodopad iz kojeg se voda sliva direktno u prostrani bazen. Ovo zdanje izgrađeno je na velikoj površni u gornjem dijelu dvorišta, odmah pored jezera, koje je u privatnom vlasništvu.