Dijelić atmosfere

Zavirite u glamurozni dom Meghan Markle i princa Harryja: Pogled unutar njihovog raskošnog svijeta

Autor: Žene.ba
Zavirite u glamurozni dom Meghan Markle i princa Harryja: Pogled unutar njihovog raskošnog svijeta
Foto: Meghan Markle / Arhiva

Nakon što je iznenadila svoje obožavatelje novim projektom, Meghan Markle je lansirala web stranicu pod nazivom American Riviera Orchard, a za istu je otvorila i Instagram profil koji je već privukao pozornost preko 550 hiljada ljudi. U najavi brenda, Meghan je podijelila sliku djelića kuhinje iz doma koji dijeli s princem Harryjem te njihovom dvoje djece, 4-godišnjim Archiejem i 2-godišnjom Lilibet.

Ovo je rijedak uvid u njihovu vilu u gradu Montecito, u Santa Barbari, poznatom kao "američka rivijera", koja obuhvaća veliki bazen, umjetno jezero i privatno igralište. Ovo je također prvi put od 2020. godine da je 42-godišnja Meghan Markle objavila na društvenim mrežama. Posljednji put je s suprugom ažurirala profil SussexRoyal neposredno nakon što su oboje odstupili s kraljevskih dužnosti.

Otkako su se uselili u svoju luksuznu nekretninu okruženu gustim krošnjama, kraljevski promatrači s velikim iščekivanjem pratili su kada će napokon vidjeti više detalja njihovog američkog doma. Prva objavljena snimka prikazuje Meghan Markle kako u raskošnoj vili aranžira ubrano cvijeće i kuha uz zvuk pjesme "I Wish You Love" autorice Nancy Wilson. U tom trenutku možemo vidjeti i njihovu kuhinju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sussex Daily (@sussexdaily)

Kao što je vidljivo iz kratkog isječka, par je kuhinju u potpunosti uredio u klasičnom, rustikalnom stilu, koji između ostaloga uključuje i namještaj od masivnog drva, s voluminoznim oblicima te jednostavnim, isklesanim ukrasima. Inače, Meghan i Harry navodno su luksuznu devetosobnu kuću u predjelu Los Angelesa na samoj obali, 2020. godine uzeli na hipotekarni kredit, a stajala ih je preko 14 miliona dolara, što je i inače uobičajena cijena za luksuzne kuće na lokaciji koju slavni obožavaju. Njihova je vila uređena u kalifornijskom boho i rustikalnom stilu, plava boja i drvo glavna su tema unutarnjeg, ali i vanjskog prostora njihove nekretnine, a uza sve to na imanju imaju i privatnu saunu, spa centar, igraonicu te takozvanu “mušku pećinu” u kojoj se nalaze bar, stolovi za bilijar i poker te automat za izradu kokica.