Novitet

Prada ulazi i u kuhinje: Dizajnersko posuđe nam je na listi želja

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Svi smo se barem jednom suočili s dilemom štednje novca kako bismo priuštili željeni dizajnerski komad. Dok smo ranije fokusirali svoju pažnju na odjeću i modne dodatke, sada je sve više u fokusu i dizajnersko posuđe. S obzirom na to da se bliži septembar, mjesec koji često donosi renovacije i prelazak u hladniju sezonu, vrijeme je da obratimo pažnju na kuhinjski inventar.

Nakon što smo osigurali idealan namještaj za dnevni boravak i spavaću sobu, sada je red na kuhinju. I dok su osnovni elementi kuhinje važni, ne smijemo zaboraviti posuđe. Bilo da se radi o čajnicima, tanjirima ili dekorativnim komadima, dizajnersko posuđe postaje sve više na listi želja. A sada, to dolazi s potpisom Prade.

Prada Home: Svi detalji o dizajnerskom posuđu

Prada nije prvi brend koji se upustio u dizajniranje posuđa, ali njihova linija izdvaja se po posebnoj estetici. Slično kao što Louis Vuitton i Dolce & Gabbana proširuju svoje domene na šminku, parfeme i kućne ljubimce, tako i Prada proširuje svoje poslovanje na visoko kvalitetno posuđe. High-end modni brendovi često koriste svoje ime kako bi proširili svoje linije proizvoda, a posuđe nije iznimka.

Prada Home kolekcija nudi porculansko posuđe koje je ručno izrađeno od strane majstora iz Njemačke. Ova linija posuđa poznata je po svojoj visokoj kvaliteti i izradi, te nudi estetski čist i sofisticiran dizajn. Iako je prošlogodišnji skandal s influencerima, koji su namjerno lomili Prada ukrase, zasjenio neki od glamura brenda, Prada Home i dalje zauzima visoko mjesto na listi dizajnerskog posuđa.

Šta čini Prada posuđe posebnim? Osim vrhunskog kvaliteta materijala, ono dolazi s posebnim prepoznatljivim dizajnom. Dok je ranija kolekcija bila poznata po crno-bijeloj romboidnoj šari, sada se brend okreće minimalističkoj estetici koja se uklapa u bilo koji interijer.

Kao i kod svih luksuznih brendova, cijena može biti visoka, ali kvaliteta i dizajn opravdavaju cijenu. Prada Home predstavlja spoj funkcionalnosti i estetike, čineći svaki obrok posebnim iskustvom.

Ako ste u potrazi za posuđem koje će vašoj kuhinji dati dodatan luksuz, Prada Home nudi dizajnerske komade koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Od elegantnih tanjira do sofisticiranih čajnika, ova linija nudi sve što vam je potrebno za stvaranje savršenog ambijenta u vašem domu.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba