Još jedno nevjerovatno imanje

Zavirite u dom Ellen DeGeneres koji se prodaje za čak 32 miliona dolara

Autor: Žene.ba
Foto: Ellen
Još jedno imanje u Montecitu gdje je živjela Ellen Degeneres prodato je za 32 miliona dolara. Bivša voditeljica talk showa, dobitnica Emmyja, poznata po svojim brzim preokretima s nekretninama visoke klase. Do sredine oktobra, DeGeneres, zajedno sa svojom suprugom i partnericom, Portiom de Rossi, već je vratila nekretninu na tržište po cijeni od 46,5 miliona dolara. ​

Iako je konačna prodajna cijena smanjena na 32 miliona dolara, nije previše iznenađujuće da bi zvijezda U potrazi za Dorom možda htjela brzo krenuti dalje. Prošlog proljeća, DeGeneres je u intervjuu za The Riv rekla da uživa u trenutnom zadovoljstvu i naletu adrenalina prevrtanja kuća, za razliku od pokretanja svojih projekata iz temelja.

Izgrađeno 1919. godine, imanje je usredotočeno na otvoreno dvorište sa stupovima, opremljeno fontanom i kaminom. Stropovi katedrale, kamini na drva, ukrašene letvice i lučni otvori među zavidnim su dizajnerskim detaljima koji se nalaze u cijelom domu. Na posjedu se nalaze i dvije kuće za goste, koje nude još tri spavaće sobe, kućicu uz bazen, umjetnički studio i kancelariju za osoblje. Nalaze se teniski teren pune veličine, vinograd chardonnaya, ribnjak s koi koijima i bazen okružen visokim zelenilom.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba