Celebrity

Brazilski model Gisele Bundchen s porodicom odmara na Costa Rici

Autor: Žene.ba
profimedia-0378119511

Brazilski model Gisele Bundchen i igrač američkog fudbala Tom Brady, kao i njihovih troje djece, odmaraju u Costa Rici. Opušteni, ljubuju kao prvog dana pa paparazzi imaju pune ruke posla…
Teško je povjerovati da je Gisele Bundchen karijeru započela još 1997, prije 22 godine. Danas, u 38. godini života, još uvijek je svima jasno zašto je punih 15 godina bila najplaćeniji model na svijetu – u minijaturnom bikiniju na plaži izgleda vitko, tijelo joj je zategnuto, a ‘brazilske gaćice’ su kao stvorene za njenu stražnjicu. Od nje se ne odvajaju  djeca, a posebno suprug Tom Brady, muškarac njenog života za kojeg se udala 2009. godine.
Na odmor je slavni par poveo, osim dvoje zajedničke djece – osmogodišnjeg Benjamina i petogodišnju Vivien – i njegovog sina iz prijašnje veze, desetogodišnjeg Johna Edwarda Thomasa kojeg je igrač američkog fudbala dobio s glumicom Bridget Moynahan. Svijetu je poznato da je Tom Brady već bio  započeo vezu sa Gisele kad je Moynahan objavila trudnoću, no kasnije je uspostavio dobar odnos s najstarijim sinom.  Gisele je ipak prije Toma Bradyja bila pet godina u vezi s glumcem Leonardom DiCaprijem. No, Toma je upoznala tek godinu nakon prekida s velikim holivudskim zavodnikom.

Azra.ba
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba