Celebrity

Charliejeve anđelice nakon gotovo dva desetljeća u punom sastavu!

Autor: Žene.ba
profimedia-0430261339-790x414

Novi “Charliejevi anđeli” već su na putu, no jučer je sva pozornost bila usmjerena na stari sastav. Jučer su se Drew Barrymore, Demi Moore (koja je glumila glavnu negativku u prvom dijelu) i Cameron Diaz, čije je rijetko pojavljivanje u javnosti bilo pravi poklon obožavateljima, susrele u Hollywoodu kako bi podržale Lucy Liu. Glumica je dobila svoju zvijezdu na šetalištu slavnih.

Amerikanka kineskih korijena čiji izgled prkosi starenju već godinama, za svečanu prigodu odjenula je svilenu haljinu s otvorenim ramenom cvjetnog uzorka. Cameron Diaz je pokazala svoju opuštenu stranu u trapez trapericama i bijelom sakou, dok se Drew opredijelila za laganu haljinu u boho stilu s raspuštenom kosom u dugim valovima. Demi Moore pojavila se u crno-bijeloj elegantnoj haljini s kariranim uzorkom.

Suvremene “anđele”, će odigrati Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska, u filmu koji neće biti remake već nastavak kultne špijunske sage – u filmu će gledatelji moći vidjeti reference na događaje iz 1970-ih i 2000-ih godina. A, mi vam u nastavku donosimo mali podsjetnik na prošla vremena.

https://www.youtube.com/watch?v=0lPQZni7I18

Elle.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba