Celebrity

Eva Mendes o Ryanu Goslingu: "Nisam htjela biti majka dok nisam upoznala njega"

Autor: Žene.ba
h_50513174h

Glumica Eva Mendes i glumac Ryan Gosling jedan su od rijetkih holivudskih parova koji svoj privatni život vješto skrivaju od očiju javnost.

U stabilnoj vezi su već osam godina te imaju dvoje djece, kćerkice Esmeraldu i Amandu, a upravo su one jedan od glavnih razloga zbog kojih čuvaju svoju privatnost, kako je jednom prilikom za časopis People otkrio sam Gosling.

Eva se zbog majčinstva povukla i iz glume, a sada je u intervjuu za časopis Women's Health, čija je nova zvijezda naslovnice, otkrila da dobar dio svog života uopće nije htjela biti majka.

https://www.instagram.com/p/BwUWX-Kh1wk/?utm_source=ig_embed

"Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Ryan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htjela sam imati njegovu djecu. To je imalo baš veze s njim", ispričala je Mendes i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

"Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego sretna", izjavila je.

https://www.instagram.com/p/BwVSKF2BFsG/?utm_source=ig_embed

Inače, Eva i Ryan upoznali su se na snimanju filma "Grijesi očeva" 2011. godine te su ispočetka tajili svoju vezu. Tri godine poslije na svijet je došla njihova prva kći Esmeralda, a 2016. dobili su i Amandu.

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba