Celebrity

Kim Kardashian dobila je modnu nasljednicu: North nosi naočale koje svi žele

Autor: Žene.ba
51982326_125160365223519_4360804588135505694_n (1)

Baš kada pomislite da ste sve vidjeli, Kim Kardashian objavi fotografiju svoje kćeri ukrašene svim mogućim modnim dodacima. Iako je većina prvo primijetila neobične, predimenzionirane naušnice i narukvicu istog dizajna, najviše pozornosti privukle su trendi sunčane naočale koje nosi malena North West. Naime, riječ je o posebnoj narudžbi pa se tako djevojčica već sad može pohvaliti kako nosi "custom made" naočale.

https://www.instagram.com/p/Bw-ObbCHTXc/?utm_source=ig_embed

"Nisam mislila da će moje kćeri tako brzo početi obožavati moju odjeću i nakit. Doslovno ponekad dođem kući i zateknem North odjevenu u sve moje stvari", napisala je reality zvijezda u opisu fotografije na kojoj je njena kći dotjerana od glave do pete.

Ipak, kako je Kim priznala, ne želi s njom dijeliti svoje omiljene sunčane naočale pa se pobrinula da djevojčica dobije iste takve, ali u dječjoj veličini. Inače, riječ je o dizajnu brenda Carolina Lemke s kojim Kim surađuje.

Naravno, brižna mama se pobrinula i za frizuru, pa je tako kosa North West ukrašena pletenicama, a trendseterica u nastajanju nije zaboravila odjenuti crop top ukrašen trenutno najpopularnijim životinjskim uzrokom.

No nisu svi pratitelji bili oduševljeni njenim načinom odijevanja i ponašanja.

"Je li North doista prava slika i prilika jedne petogodišnjakinje? Izgleda odraslije nego ja! Čudno i tužno! Ponekad stvari nisu onakve kakve se predstavljaju", napisala je jedna korisnica Instagrama, a mnogi su se složili.

Iako pojedinci tvrde da Kim koristi vlastitu djecu za plaćene reklame i stjecanje dodatne slave, njeni najvjerniji obožavatelji su uvjereni kako nema ništa loše u objavljivanju ovakvih fotografija.

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba