Celebrity

Kim suprug priredio romantičan rođendanski poklon za pamćenje

Autor: Žene.ba
pjimage-2-1538388809

Kim Kardashian jučer je navršila 38., a njezin suprug, reper Kanye West odlučio ju je iznenaditi i pokazati koliko ju voli pa joj je priredio poseban poklon koji će joj zauvijek ostati u sjećanju. Tako je veliku praznu prostoriju u njihovom domu na trenutak oživio velikim i raskošnim buketima sačinjenim od crvenog cvijeća, a kako kao glazbenik zna da ništa ne dopire do ženskog srca bolje nego pjesma, angažirao je profesionalnog pijanistu koji je zasvirao za njegovu dragu.

https://twitter.com/kanyewest/status/1053704939808219142

Sve je zabilježio videozapisom koji je podijelio na društvenim mrežama i javno joj iskazao ljubav. 'Kim, nevjerojatna si. Uvijek ću se truditi da ti dokažem koliko si prekrasna i iznutra i izvana te koliko volim tebe i našu obitelj', napisao je Kanye i tako zaokružio ovu romantičnu gestu. Kim je ostala u šoku, a koliko ju je oduševio dokazala je podjelivši i sama video ovog iznenađenja. 'Najljepše rođendansko cvijeće na svijetu. Imam najslađeg i najkreativnijeg muža. Hvala ti, volim te puno!' napisala je i tako uzvratila nježne riječi svojoj boljoj polovici.

https://twitter.com/KimKardashian/status/1053706938964295680

Starleta koja se proslavila vlastitim reality showom 'Keeping Up With The Kardashians', koji prati svakodnevicu njezine obitelji, s reperom ima troje djece, a u braku su od 2014. godine. Iako oboje vode poprilično kontroverzne živote, uvijek se drže zajedno i jedno su drugom podrška i u najtežim trenucima, zbog čega ne iznenađuje što je Kanye uložio toliko truda i pažnje da se njegova odabranica na svoj veliki dan osjeća najposebnijom ženom na svijetu.

Story.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba