Celebrity

Leighton Meester i Michelle Trachtenberg objavile mini “Gossip Girl” okupljanje dok čekamo ono veliko

Autor: Žene.ba
profimedia-0144188822-790x467

Prije skoro 12 godina Blair Waldorf (Leighton Meester) je uspješno organizirala plan kako bi se privremeno riješila zlikovke Georgine Sparks (Michelle Trachtenberg) uz pomoć Chuck Bassa (Ed Westwick) i Dana Humphreya (Penn Badgley). Kada je kraljica B uspješno uspjela uvjeriti Georginine roditelje da bi je trebali otpremiti u kamp, to je bio početal njihovog epskog sukoba na hit seriji.

No, iako su Meester i Trachtenberg uvjerili publiku koliko se njihovi likovi mrze, u stvarnom životu one su zapravo prijateljice. Glumice su nam dale mini Gossip Girl okupljanje za koje nismo znali da ga želimo sve dok nismo pregledali Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bu3xceJlzMD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Prema Peopleu, zvijezde serije ponovno su se povezale na bachelorette party-u zajedničke prijateljice koje je imalo “murder-mystery” tematiku.

Trachtenberg je objavila fotografiju s Meester u outfitima nadahnutim dvadesetim godinama prošlog stoljeća. “Waldorf i gospođica Sparks. U plesnoj dvorani. S tajnama. Koje nikad neću reći. Xoxo ?, ”Trachtenberg je napisala uz fotografiju.

Elle.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba