Uzbudljivo pojačanje

Logan Marshall-Green: Novo Lice serije 'I tek tako...' neodoljivo podsjeća na Tom Hardyja

Autor: Žene.ba
Foto: X
Sarah Jessica Parker se vratila na set novih epizoda omiljene serije "I tek tako...", a s njom je stiglo i uzbudljivo pojačanje - Logan Marshall-Green, glumac koji će zaigrati u trećoj sezoni koja se očekuje iduće godine. Dok će Sarah reprizirati svoju legendarnu ulogu Carrie Bradshaw, Loganova uloga još je obavijena tajnom, no obožavatelji nestrpljivo iščekuju mogućnost da ga vide kao Carriejinog novog ljubavnog interesa.

Logan je već poznat publici po raznim ulogama u filmovima poput "Provala", "Poziv" i "Spider-Man: Povratak kući", kao i u popularnoj seriji "The O.C." gdje je utjelovio karakterističnog Ryana Atwooda. Iza kamera, Logan se bavi i režijom, a njegov režiserski debi "Čudo na cesti" s Ethanom Hawkeom u glavnoj ulozi dobio je pohvale kritike.

Rođen u Južnoj Karolini, Logan je odrastao s majkom koja je bila profesorica glume, a svoju ljubav prema umjetnosti razvijao je kroz studij na Univerzitetu Tennessee i kasnije na Univerzitetu New York na Tisch School of the Arts. Iako je profesionalno postigao mnogo uspjeha, njegov ljubavni život nije uvijek bio tako glatko ispunjen. Nakon veza s Marisom Tomei i kasnijeg braka s Diane Gaeta, Logan se suočio s razvodom 2019. godine.

Zahvaljujući izgledu obožavatelji ga već godinama upoređuju s britanskim glumcem Tomom Hardyjem i sam je priznao da ima sličnosti među njima, a ono što je zanimljivo da Logan u stvarnom životu ima brata blizanca Taylora."Čast mi je biti u istoj rečenici kao Tom Hardy. Ja sam blizanac od dana kad sam se rodio, imam brata blizanca i jako ličimo. Tako da me cijeli život mijenjaju za nekog drugog", izjavio je jednom prilikom za medije.

Unatoč turbulentnom privatnom životu, Logan zrači samopouzdanjem i talentom na setu, a njegova prisutnost u "I tek tako..." obećava dodatni sloj dinamike i napetosti koji će oduševiti publiku. Pratitelji na Instagramu već s nestrpljenjem prate njegove postove o snimanju, gdje dijeli trenutke iz života i svoje umjetničke perspektive.

Uz Sarah Jessica Parker kao vodeću zvijezdu i Loganovo uzbudljivo pridruživanje, treća sezona serije "I tek tako..." definitivno će biti nešto što se ne smije propustiti, obećavajući emotivnu i modnu vožnju kroz životne izazove Carrie Bradshaw i njezinih prijatelja u današnjem New Yorku.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba