Celebrity

Meghan Markle je posljednji outfit upotpunila jednim posebnim komadom nakita

Autor: Žene.ba
951248

Iako je početkom sedmice najavljeno da vojvotkinja od Sussexa više neće obavljati službene dužnosti jer odlazi na rodiljni dopust, Meghan Markle jučer se iznenadno pojavila u javnosti.

Ona i princ Harry nenajavljeno su došli pred zgradu novozelandske ambasade u Londonu kako bi odali počast žrtvama terorističkog napada koji se dogodio prošlog petka u Christchurchu.

Trudna vojvotkinja se za tu prigodu odjenula u crno, a najbitniji detalj njenog outfita bile su njene naušnice. Naime, nosila je zlatne Boh Runga Discologo naušnice koje joj je poklonila premijerka Novog Zelanda, Jacinda Ardern, tijekom njene i Harryjeve turneje prošle jeseni.

Ostatak njenog outfita sastojao se od kaputa krojenog u stilu pelerine sa širokim zvonolikim rukavima i svjetlucavim gumbima, Gucci clutch torbice i poluotvorenih salonki brenda Aquazzura.

Kraljevski par pred ambasadom je položio cvijeće, a Meghan je u ime cijele kraljevske obitelji u knjizi žalbe krasopisom napisala poruku: "Naša najdublja sućut. Naše misli su s vama."

https://twitter.com/scobie/status/1108032112148598784

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba