Evo šta možemo očekivati

Na Netflix stiže dokumentarac o Victoriji Beckham

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Nakon uspjeha dokumentarne serije o Davidu Beckhamu, Netflix se priprema za novu eru uzbuđenja s najavom dokumentarca o Victoriji Beckham. Ova nova serija obećava da će pružiti uvid u nevjerovatnu karijeru i život jedne od najprepoznatljivijih figura pop kulture.

Victoria Beckham, pjevačica iz Spice Girls, ikona 90-ih i modna dizajnerica, sada će imati priliku da zasja u svom dokumentarcu. Poznata po svom oštrom humoru, Victoria je već impresionirala gledaoce u dokumentarcu o svom suprugu, Davidu. Sada će njen vlastiti dokumentarac istražiti njenu karijeru, modni i poduzetnički uspjeh, te način na koji usklađuje porodični i poslovni život.

Dokumentarac, čiji naziv još nije otkriven, fokusirat će se na Victorijin modni imperij i njen utjicaj u industriji. S ekskluzivnim intervjuima s Victorijom, njezinom porodicom i bliskim saradnicima, gledaoci će imati priliku upoznati se sa privatnim i profesionalnim životom ove fascinantne žene.

Producenti dokumentarca su Nicola Howson, koja je radila i na seriji o Davidu Beckhamu, i Julia Nottingham, poznata po dokumentarcu o Pameli Anderson. S obzirom na to da je produkcija tek započela, dokumentarac bi mogao biti dostupan na Netflixu tek 2025. godine.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba