Celebrity

"Nikad nisam izgledala bolje": Haljina kao nijedna druga u ormaru Opre Winfrey

Autor: Žene.ba

Oprah Winfrey u svojoj televizijskoj karijeri osvojila je čak 18 nagrada Emmy, a jedna od najdražih dodjela slavnoj TV voditeljici jest ona održana 1994. godine. I to ne samo zbog dva Emmyja koje je tada osvojila već i zbog haljine koju je nosila.

Kada se Oprah Winfrey pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada Emmy prije 24 godine, prisutne je ostavila bez daha odjevena u haljinu korzet-kroja. Uski gornji dio kreacije maksimalno je naglasio istesano tijelo tada 40-godišnje Opre, dok lepršavi donji dio krasi cvjetni uzorak pastelnih boja te malo čipke.

Sama Oprah rekla je da joj je ta kreacija među pet najdražih koje je ikada imala u ormaru. Štoviše, ova haljina na toj listi zauzela je prvo mjesto.

Oprah je za dodjelu odjenula haljinu korzet kroja koja joj je postala najdraža

Nikad nisam izgledala i osjećala se bolje. Bila sam fit i jaka i iznutra i izvana. Dugo sam željela biti pokopana u njoj, ali sada razmišljam o tome da budem kremirana, a ne želim da se ova predivna tkanina uništi, kazala je Oprah. Te godine osvojila je dva Emmyja, za najbolji talk show i za najbolju voditeljicu.

Zadovoljna.hr
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba