Celebrity

Novi par na pomolu? Naomi Campbell uhvaćena u flertu

Autor: Žene.ba

Čini se da mlađahni pjevač Liam Payne voli starije cure.

Pola godine nakon prekida s 35-godišnjom pjevačicom Cheryl s kojom ima i 1-godišnjeg sina Beara, 25-godišnji bivši član One Directiona uhvaćen je u flertu s, vjerovali ili ne, Naomi Campbell koja je od njega starija čak 23 godine.

Naime, pjevač i manekenka ovih su dana na Instagramu međusobno razmijenili nekoliko komplimenata koji nisu promakli budnom oko javnosti i zbog čega sada mnogi misle da su par.

Sve je započelo kada je Naomi objavila selfie na kojem ima svoju prirodnu kovrčavu kosu i izgleda prekrasno, što je primijetio i Liam te je to odlučio komentirati.

https://www.instagram.com/p/BsyQC6ogtlD/?utm_source=ig_embed

"Savršenstvo u jednoj osobi... Nemoj mi davati taj pogled", napisao je pjevač ispod fotke, a nije dugo trebalo i da mu Naomi uzvrati kompliment.

https://www.instagram.com/p/BsrEuEehQtE/?utm_source=ig_embed

"Prekrasna duša", napisala je "crna pantera" ispod golišave pjevačeve fotke, na što joj je on odgovorio: "Svoj svoga prepoznaje", i poslao joj pusu. Cijelu prepisku zabilježio je Instagram profil Comments by Celebs.

https://www.instagram.com/p/Bs1-lJYlRGW/?utm_source=ig_embed

Ima li među njima išta ili su samo jedno drugom simpatični, pokazat će vrijeme, no ovo je definitivno spoj kojem se nismo nadali.

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba