Izazvala pozitivne reakcije

Zvijezda serije 'Bridgerton' Jessica Madsen javno podijelila da je zaljubljena u ženu

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Glumica Jessica Madsen, poznata po ulozi u seriji "Bridgerton", nedavno je javno podijelila svoju sreću i ponos zbog svoje ljubavi prema ženi. Na Instagramu je objavila sliku uz poruku u kojoj je otvoreno priznala svoje osjećaje i izrazila zahvalnost na podršci koju je dobila od kolega iz serije. Ova hrabra gesta potakla je brojne pozitivne reakcije i pokazala važnost prihvatanja različitosti u svijetu zabave.

Nekoliko njezinih kolega iz "Bridgertona" pozdravilo je taj potez, uključujući Jonathana Baileya i Nicolu Coughlan, koji su komentarima ostavili emotikone srca u znak podrške. "Volim teeee", napisala joj je i Hannah Dodd, koja u seriji glumi Francescu.

Jessica je javno istupila kao biseksualna osoba u junu prošle godine, mjesecu koji se inače obilježava kao Mjeseca ponosa. "Usput... Sretan mjesec ponosa", poručila je tada putem svog Instagrama.

Dok je ljubavni život glumice u stvarnom svijetu ispunjen, njezin lik na ekranu, Cressida Cowper iz "Bridgertona", suočava se s nešto složenijim ljubavnim zapletima. U prvoj polovici treće sezone, gledaoci  su pratili Cressidinu potragu za partnerom putem "burze" za vjenčanja, no bez uspjeha. Ipak, njezino prijateljstvo s Eloise Bridgerton postaje sve intimnije, što je potaklo nagađanja o mogućoj romantičnoj vezi među njima. Glumica je istakla kako između Cresside i Eloise postoji duboko povjerenje te kako su njihove različite perspektive na životne situacije dovele do međusobnog učenja i otvaranja novih pogleda. Ovaj kompleksni odnos pruža intrigantnu dinamiku u seriji i dodatno obogaćuje karakterizaciju likova.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba