Spektakl pun emocija

Bliži se koncert: Marija Šerifović stiže u Zetru i donosi samo ljubav

Autor: Žene.ba
Marija Šerifović
Nakon šest godina u okviru turneje "Dolazi ljubav" muzička zvijezda Marija Šerifović će održati svoj veliki solistički koncert u sarajevskoj dvorani Zetra.

Marija priznaje da koncert u Sarajevu jedva čeka, budući da sa ovdašnjom publikom ima poseban odnos.

Marija je održala veliki solistički koncert na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu u julu 2018. godine, na radost hiljada fanova. Sada se vraća u naš grad.

"Znam koliko me volite, znate koliko vas volim", poručila je u najavi spektakla u Zetri, koji je zakazan za 12. oktobar.

Prošlo je šest godina od posljednjeg Marijinog koncerta u Sarajevu, a u međuvremenu se mnogo toga promijenilo. I Marija je "drugačija", "Ljubav je stigla", nakon što je u njen život stigao nasmijani plavooki dječak Mario, a nakon što je postala mama otkrila je cijeli novi svijet emocija, opjevan i u naslovnoj pjesmi albuma "Dolazi ljubav", na kojem su sve pjesme postale pravi hitovi: "Drugačija“, „Idi dok te volim“ , „Ko broji moje rane“, ali i i duetsku baladu „Pola Sunca“ koju je otpjevala sa hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom.

U pauzama od nastupa i ljetnog odmora u najdražem društvu na kojem je punila baterije za ostatak godine, u posljednjih šest mjeseci Marija je sa svojim timom radila na velikom iznenađenju koje je pripremila svojom majci povodom rođendana.

Podsjećamo, sa svojim timom odlučila je dati novi život nekim od majčinih najvećih pjesama i priredila privatan koncert kojim je obradovala Vericu koja je napunila 61. godinu.

Priznala je da je ovo možda bila najteža, ali i najljepša misija koju je izvela u potpunoj tajnosti, njenoj Veri, iz duše..

"Iz moje duše, njene pjesme da žive još ovoliko. Da ih podmladim, da im dam novu energiju, novi vjetar u leđa. Kao što je i ona meni uvijek. Da joj kroz ovih osam vanvremenskih pjesama vratim i zahvalim za ljubav, neprospavane noći, strepnju, brigu i radost", poručila je Marija uz objavu vanvremenske izvedbe starih pjesama, koju su fanovi opisali savršenim, kao i "opasnim po život" za one najemotivnije.

Marija će sarajevskoj publici predstaviti pjesme sa posljednjeg albuma, koje su postale pravi hitovi, ali će izvesti i stare dobre bez kojih se njeni koncerti ne mogu zamisliti.

Scensko-vizualni efekti će propratiti ovaj spektakl pun ljubavi i emocija.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima i online u putem sistema kupikartu.ba.

Cijene ulaznica se kreću od 10KM - 20KM za parter, od 20-35 KM za Tribine te od 40-100KM za VIP ulaznice.

Specifikacija zona i mjesta za ovaj koncert je dostupna na oficijelnoj stranici sistema kupikartu.ba

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba