'Die with a smile'

Lady Gaga i Bruno Mars oduševili novim duetom

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Svijetlo dana ugledala je nova muzička saradnja koja spaja dvije velike zvijezde moderne pop muzike. Lady Gaga i Bruno Mars udružili su svoje talente u duetu "Die With a Smile", koji je napokon dostupan javnosti i već privlači veliku pažnju.

Govorilo se o ovom projektu danima, a uzbuđenje među obožavateljima je raslo s svakom objavom na društvenim mrežama. Službena potvrda dolazi putem zajedničke objave koja je otkrila da je saradnja između dvoje pjevača stvarnost. Premijera pjesme nije razočarala i donijela je novu muzičku poslasticu koja mami na slušanje.

Video spot za "Die With a Smile" možda vas na prvi pogled može zavarati svojom estetikom, jer izgleda kao da gledate klasičnu country skladbu. U stvarnosti, spot vas vraća u Nashville sedamdesetih godina prošlog stoljeća i donosi brojne reference na televizijska pojavljivanja legendarne Dolly Parton. Vizualni doživljaj nudi šarmantnu nostalgičnu atmosferu koja je u kontrastu s modernim zvukom pjesme. Spot možete pogledati u nastavku i doživjeti ovu jedinstvenu kombinaciju starih i novih muzičkih elemenata.

Osim uzbuđenja oko saradnje s Brunom Marsom, Lady Gaga je podijelila još jednu sjajnu vijest sa svojim obožavateljima. Pjevačica je potvrdila da je završila snimanje svog dugo očekivanog novog albuma, koji će nositi naziv "LG7".

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba