Holivudska zvijezda

Meg Ryan prošetala crvenim tepihom na SFF-u

Autor: Žene.ba
Holivudska zvijezda Meg Ryan prošetala je crvenim tepihom 30. Sarajevo Film Festivala.

Poznata američka glumica predstavila se danas u programu Masterclass kojim je moderirao bh. reditelj Danis Tanović.

"Drago mi je da sam ovdje, počastvovana sam što prisustvujem, zaista mi je čast biti ovdje s vama", rekla je glumica.

Istakla je kako je i sama iznenađena da je postala glumica, jer u djetinjstvu nije pokazivala preveliki talenat na sceni.

"Iznenađena sam da sam glumica pošto, dok sam učestvovala na svečanosti u osnovnoj školi zbunila sam se na bini, ali kasnije sam imala taj um početnika, da trebate uvijek učiti i koji mi je pomogao, jer kao glumac, vi ne vidite tu neku veću sliku. To su ustvari osjećaji dok glumite i uvijek učite neke stvari do drugih glumaca i režisera. Svaka uloga je drugačija, neke prihvatite, neke ne, o nekim mnogo istražujete", kazala je poznata glumica.

Govorila je o mnogim filmovima u kojima je glumila, ali i o svom filmskom ostvarenju "What Happens Later", koji će biti prikazan na ovogodišnjem 30. Sarajevo Film Festivalu.

Ryan je posebno popularna po svojim ulogama u romantičnim komedijama. Za film "What Happens Later" napisala je scenarij, a u ovom filmskom ostvarenju glumi zajedno s Davidom Duchovnyjem.

Crvenim tepihom večeras su prošetali i Mohamed Jabaly, Zdenko Jurilj, Rajko Grlić, Ante Tomić, Dejan Miloshevski, Jelena Đokić, Emir Hadžihafizbegović, Boris Isaković, Uliks Fehmiu, Philippe Bober, Oliver Daniel Neumann.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba