Obilježila jednu generaciju

Šuška se da nam stiže nastavak popularne serije 'The Vampire Diaries'

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Govoreći o serijama koje su obilježile prethodnu deceniju, “The Vampire Diaries” je svakako jedna od onih koje će zauvijek ostati u kolektivnom pamćenju. Ova serija, koja je istraživala misterije vampirskog svijeta, emitovana je od 2009. do 2017. godine i broji ukupno 171 epizodu. Radnja se dešava u Mystic Fallsu, malom gradiću koji zapravo postoji i može se posjetiti, a fanovi su i dalje zaljubljeni u sve što se tamo dešavalo.

Iako je prošlo sedam godina od posljednje epizode, želja za ponovnim viđenjem ovog svijeta na malim ekranima ne jenjava. Dok neki fanovi sanjaju o nastavku priče, drugi bi se zadovoljili proširenjem franšize. Upravo tu nadu unijela je producentkinja Julie Plec, koja je nedavno otkrila da ima velike planove za franšizu “The Vampire Diaries”.

Plec je u intervjuu za Screen Rant naglasila da postoje priče koje bi željela da razradi, te da se nada da će studio Warner Bros. podržati njene ideje. Nije tajna da Plec želi da nastavi u stilu prethodnih spin-off serija, poput “The Originals” i “Legacies”.

Iako Plec nije otkrila previše detalja, ova najava je dovoljno uzbudila fanove, koji sada s nestrpljenjem čekaju da saznaju više. Naravno, mnogi bi voljeli da se u potencijalnom nastavku pojave poznati likovi, kao što su Nina Dobrev, Ian Somerhalder i Paul Wesley.

Nedavna fotografija koju je Ian Somerhalder postavio na Instagramu, prikazujući njega i Paula Wesleya u kući Salvatore braće, dodatno je zapalila maštu obožavalaca i pokazala da su glumci i dalje u odličnim odnosima.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba