Za opuštajuća popodneva

Tri miniserije koje ćete odgledati u jednom dahu

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Počevši od knjiga, preko muzike, sve do filmova i serija – tokom ljeta biramo sadržaj koji će nas maksimalno opusti. Kratke i dinamične epizode idealne su za gledanje u slobodno vrijeme tokom ljetnih dana.

Ove miniserije donose raznolike i uzbudljive priče koje će vas zadržati pred ekranom i pružiti vam vrhunski sadržaj za svaki sunčani popodnevni trenutak. Donosimo vam tri miniserije koje su se pojavile u posljednjih godinu dana i koje bi trebale biti na vašem popisu za gledanje.

1. The Horror of Dolores Roach

Miniserija The Horror of Dolores Roach donosi jedinstvenu kombinaciju trilera, komedije i nadprirodnog. Ova serija temelji se na istoimenoj predstavi i prati priču Dolores Roach, žene koja se nakon 16 godina provedenih u zatvoru vraća na slobodu samo kako bi saznala da joj je porodica nestala. Sa samo dvjesto dolara u džepu i novim poslom maserke, Dolores otkriva mračnu tajnu iza svog izgleda posla.

2. Swarm

U Swarm, Donald Glover, poznat po umjetničkom imenu Childish Gambino, predstavlja nam mračnu i uzbudljivu priču o Dre, društvenoj djevojci koja je opsjednuta popularnom pjevačicom Ni’ Jah. Radnja serije istražuje granice između ljubavi i mržnje dok Dre upada u sve dublje predatorsko ludilo. Serija je dobila pohvale za svoj scenario, glumu, muzičku podlogu i estetiku, a izvedba Dominique Fishback je nominovana za Emmy. Ako ste ljubitelj psiholoških trilera s dubokim emocionalnim zapletom, Swarm je serija koju ne smijete propustiti.

3. A Town Called Malice

Za ljubitelje kriminalističkih serija s crnim humorom, A Town Called Malice donosi uzbudljiv pogled na gangsterski svijet. Serija prati porodicu Lord koja je uključena u razne kriminalne aktivnosti. Radnja se zakomplikuje kada Gene Lord i njegova zaručnica Cindy ubiju policijskog službenika i pobjegnu na otok Costa Del Sol. Na otoku ih dočekuju još veće nevolje i sukobi s novim prijetnjama. Ova britanska serija nudi napetu i zabavnu priču s puno neočekivanih zapleta.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba