Lifestyle

30 topova i bluza sa sniženja za dozu romantike u svakom outfitu

Autor: Žene.ba
top

Svako ljeto donosi nam nove trendove i mikro trendove, no postoje neki komadi i klasici kojima se vraćamo svake sezone jer su praktični, stylish, mogu se nositi u različitim prigodama i najbolji su izbor u danima kad jednostvno nemamo ideje što nositi. Osim haljina i suknji, ljetnoj skupini takvih komada pripadaju bluze i topovi koji imaju predznak “multifunkcionalno”, s obzirom na to da se mogu nositi u različitim prigodama i kombinirati s brojnim komadima. Međutim, kako ih god nosili, top i bluza uvijek će u odjevnu kombinaciju unijeti dozu romantike.

OMILJENI KOMAD NOSIV U RAZLIČITIM PRIGODAMA

Ako tražite idealnu poslovnu kombinaciju, top neka se svakako nađe na listi odjevnih komada jer će izgledati stylish s pencil suknjom, ali i širokim hlačama visokog struka. U takvoj kombinaciji možete produžiti i na atferwork druženje ili u izlazak, a eventualno umjesto formalnijih hlača, odabrati skinny traperice ili mini suknju. O tome koliko su topovi i bluze poželjni komadi na godišnjem odmoru ne trebamo posebno ni govoriti, samo ćemo podsjetiti kako neodoljivo izgledaju u kombinaciji s kratkim traper hlačicama, natikačama, pletenom torbom i predimenzioniranim šeširom.

Zavirili smo u ponudu high street, ali i dizajnerskih web shopova te na sniženju pronašli divne komade koji će se dobro uklopiti u različite stilove. Svi topovi i bluze prodaju se po sniženim cijenama, a u nekim trgovinama počeo je i drugi krug sniženja pa vjerujemo kako je sad prava prilika za ugrabiti željeni komad koji će u ostatku ljeta dobiti i epitet – omiljen!

Zara
Zara
Zara
Zara
Topshop
Topshop
Topshop
Topshop
Topshop
Massimo Dutti
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Uterqüe 
Uterqüe 
Uterqüe 
Uterqüe 
Bershka
Bershka
Bershka
Bershka
Bershka
See by Chloe (Net a Porter)
Chloe (Net a Porter)
Molly Goddard (Net a Porter)
Oscar de la Renta (Net a Porter)
Roksanda (Net a Porter)
Marques’ Almeida (Net a Porter)
Arias (Net a Porter)

Journal.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba