prijave obavezne

Dani otvorenih vrata Body Space: Prevencija očuvanja ženskog zdravlja

Autor: Žene.ba
FOTO: Instagram
Povodom obilježavanja mjeseca raka dojka, te Svjetskog dana mentalnog zdravlja u mjesecu oktobru, Body Space Reshape Centar je odlučio da u ovom periodu organizuje Sedmicu otvorenih vrata od 14. do 19. oktobra.

Body Space već treću godinu održava edukativne radionice i konferencije koje imaju za cilj da educiraju o prevenciji i očuvanju zdravlja sa posebnim fokusom na žene, a bit će govora i o očuvanju i prevenciji zdravlja kroz usvajanje zdravih životnih navika kroz tri segmenta: tjelovježba, mentalno zdravje i balansirana prehrana.

Posjetitelji predavanja i radionica će u opuštenoj atmosferi moći postaviti pitanja stručnjacima iz oblasti kardiologije, interne medicine, ginekologije, endokrinologije, nutricionizma i psihologije, a s ciljem očuvanja i prevencije zdravlja.

Svi koji se odazovu na radionice kao i na dan zatvaranja 19. oktobra 2024. dobivaju mogućnost posebnih popusta usluga Body Space Reshape Centra, a posjetioce očekuje i poklon iznenađenja.

Raspored održavanja radionica u sklopu dana otvorenih vrata planirane su u periodu od 14.10.2024.-19.10.2024. godine u sklopu prostorija hotel Ibis Styles. Također posjetitelji će se moći upoznati sa ostalim sadržajem centra kao konceptom i načinom rada.

Prijave na radionice su obavezne zbog ograničenog broja učesnika, a možete se prijaviti popunjavanjem pristupnice na linku u nastavku:
https://forms.gle/4ZHo56XeTLPe8Q738, te putem telefona +38761080060 ili e-mail adrese: info@bodyspace.ba

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba