Lifestyle

Lana Jurčević se prvi put oglasila nakon poroda: Prognoze su nam bile nikakve

Autor: Žene.ba
lana jurcevic

Nakon što je prije nekoliko dana postala majka, nakon izuzetno teških mjeseci, popularna pjevačica na blogu je opisala svoje iskustvo i otkrila kako je cijelo vrijeme vjerovala u sretan kraj uprkos negativnim prognozama.

Lana Jurčević je, uz video na kojem pozira s partnerom Filipom Kratofilom kako bi imala uspomenu na trudnoću, objavila i blog o svojem putovanju do majčinstva koje nije bilo nimalo lako.

Popularna pjevačica, koja je više od 40 dana provela u bolnici, na blogu je otkrila teške detalje svoje trudnoće.

Loading...

Sada je otkrila kako su više od četiri mjeseca čuvali sretne vijesti, dok je ona nastupala, putovala, snimila spot...

"Sve je bilo dobro, a onda sam dan nakon zadnjeg koncerta završila u bolnici i tako su naše porodice, nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reaguju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivati da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako su nam prognoze bile nikakve", napisala je Lana na svom blogu i priznala kako je njoj, ipak, intuicija cijelo vrijeme govorila da ne odustaje.

"Psihologija je odavno rekla svoje, ali koliko puta sam zamislila neku drugu ženu u mojoj koži koja bi na riječi ‘Možeš odmah sad ili u ponedjeljak uzeti terapiju za izbacivanje ploda‘ to zaista i učinila. Ne krivim ni doktora koji je to rekao - zaista nije izgledalo obećavajuće, ali ipak mislim da zadnju prognozu daje Bog i da tu treba biti jako pažljiv. Vjerovali vi u njega ili ne, postoje stvari koje nisu u našim rukama i to niko ne može osporiti. Ja sam zahvalna na tome što mi je dao priliku da budem mama…", dodala je Lana koja je kroz cijeli period proveden u bolnici dijelila svoje iskustvo i iskreno govorila o cijeloj situaciji kako bi bila podrška drugim ženama koje prolaze kroz slično.

Loading...

(Žene.ba)

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba