Lifestyle

Melania napravila opasan gaf: Porukom na jakni iz Zare zgrozila je svijet

Autor: Žene.ba
rs_1024x759-180621144816-1024-melania-trump-062118

Melania Trump ovog tjedna obišla je centar za djecu migranata nakon burnih reakcija javnosti zbog odvajanja djece od roditelja koji su ilegalno ušli u Sjedinjenje Američke Države, ali onda je nesvjesno učinila grešku koju će teško ispraviti.
Prva dama Melania Trump utjecala je na svog supruga predsjednika Donalda Trumpa i on je u srijedu potpisao izvršnu uredbu kojom ukida odvajanje obitelji ilegalnih migranata. Tokom njezinog dolazka u Teksas u graničnom mjestu McAllen Melania se susrela sa voditeljima centra i zahvalila im na 'empatiji i njihovu trudu'.

Ipak, nakon posjete viđena je u jakni koja na leđima ima natpis  “Really Don’t Care. Do U?”, a ta poruka da je 'nije briga' šokirala je svijet. Njezina glasnogovornica poslala je medijima poruku da ponovno prenapuhuju stvar i da je riječ samo o jakni. 'Taj natpis nema nikakvu skrivenu poruku. Nakon posjeta Teksasu, nadali smo se da mediji neće pričati o tome što je prva dama odjenula', napisala je Stephanie Grisham, ali ni to nije zaustavilo komentare jer je njezin izbor garderobe zasjenio povijesni sporazum.

https://www.instagram.com/p/BkUUIdvFWM7/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkUVFlrhkSK/?utm_source=ig_embed

'Za nekoga ko jako malo govori i ne drži javne govore, ovo je opasna greška. I ne, ne može se pravdati da je riječ samo o običnoj jakni', rekli su na CNN-u razgovarajući o ozbiljnom gafu prve dame.

O nemilom događaju oglasio se i gospodin Trump na Twitteru, rekavši da je poruka na jakni posvećena medijima i njihovim lažnim vijestima, no već se pojavljuju brojne reakcije na društvenim mrežama građana koje je poruka itekako razočarala.

https://www.instagram.com/p/BkUU_2fHIDR/?utm_source=ig_embed

Gloria.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba