Lifestyle

Ovi se horoskopski znakovi najčešće vraćaju bivšim ljubavima

Autor: Žene.ba
29090582_359440514559844_4665484568323686400_n

Iako ste nekoliko dana prije slagale najboljoj prijateljici da ste izbrisale njegov broj, ipak niste imale srca to zbilja učiniti.

Kažu da nada umire posljednja, a vi se na to volite i osloniti pa kada ga sretnete u trgovini ili noćnom klubu, osjećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovaj put biti drugačije pa se ipak odučite na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova značajka obilježava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pjesma... Sve ove stvari podsjećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravite na razlog prekida i pokušavate obnoviti nešto što je propalo s razlogom. Volite ostati u svojoj sigurnoj zoni pa makar ste u njoj doživjeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvedivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povrijeđeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage također ne vole napuštati svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volite vjerovati da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im što god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer se volite vidjeti u ulogama Romea i Julije. Ne smijete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osjećaji preuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mjesto od kojeg biste trebali bježati.

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba