Tri znaka čekaju promjene

Pomračenje Sunca može utjecati na promjenu posla

Autor: Žene.ba
FOTO: Ilustracija
Da li i vas čeka promjena posla, mjesta stanovanja, povratak starim ljubavima ili nešto drugo?

Nekoliko znakova Zodijaka doživjet će početak ciklusa u jednom od ključnih područja života.

Vaga

Ove promjene svakako očekujete, jer su počele u ljeto 2023. godine, kada je Čvor prošle karme preselio u vaš znak. Nešto mora otići zauvijek, pogotovo te promjene mogu biti povezane s razvojem vaše ličnosti.

Naprimer, tokom pomračenja Sunca shvatićete da je vrijeme da uđete u novu fazu i čini se da dolazi iznutra – da promijenite stil ili imidž, profesiju ili mjesto stanovanja...

Svemir će vam 2. oktobra otkriti da uprkos vašoj ljubavi prema ravnoteži, sada je vrijeme da radikalno promijenite svoju sudbinu.

Ovan

Sve novo dolazi iz prošlosti.

Ovo je slogan pomračenja u vašem slučaju, budući da se javlja u vašem partnerskom sektoru i, koliko god željeli da hrlite u budućnost, ipak vas tjera da rješavate probleme s prošlošću u odnosima.

I ne radi se samo o vašim odnosima vezanim za porodične veze, nego i o realnosti posla... Sve zahtijeva pažnju, stoga ne poričite važnost onoga što vas muči. Da, povratak bivšim poslodavcima ili ljubavnicima može biti vrlo bolan... Ali s druge strane, doći će do razumijevanja zašto ste napustili ovu vezu ili ovo mjesto.

Jarac

Cilj određuje sve, pa vas tokom pomračenja 2. oktobra, koje će se dogoditi u vašem sektoru odredišta, očekuju važne promjene u vašem poslu. Prvo, može se promijeniti vaš menadžer, a drugo, sam naziv projekta ili firme za koju radite.

Nekim Jarčevima je također vjerovatna promjena statusa; naprimjer, možete dobiti nove poslovne obveze, a u isto vrijeme moraćete da rješavate probleme koji su vam se iznenada postavili.

Pomračenje je na Čvoru prošlosti, stoga nemojte misliti da će se ova situacija povući.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba