Lifestyle

Pravi muškarci nikad ne rade ovih sedam stvari

Autor: Žene.ba
44406953_2511268255556729_9114965590331208386_ngg

Nijedna žena ne želi biti mama svom dečku.

No ponekad je teško isprve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite što pravi, odrasli muškarci nikada ne rade:

1. Ne izbjegavaju probleme

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.

2. Ne kritiziraju

Kritiziranje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

3. Ne boje se pokazati emocije

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervirane za slabiće i ne boje ih se pokazati i podijeliti s boljom polovicom.

4. Ne zanemaruje vas

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom obitelji ili prijateljima, dapače, pokušat će vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

5. Zreli muškarci poštuju žene

Smatraju se ravnopravnim ženama i stalo im je do međusobnog poštovanja i kompromisa u vezi. Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem rodiljnog dopusta umjesto partnerice, ako je to pametnija odluka.

6. Ne svađa se s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.

7. Ne žive iz dana u dan

Odrasli i zreli muškarci imaju ciljeve i znaju što žele napraviti od svog života. Oni ne žive iz dana u dan, nego marljivo rade kako bi sebi i svojoj obitelji osigurali sigurnu i lijepu budućnost.

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba