Lifestyle

Robert De Niro i Al Pacino ponovno glume mafijaše u filmu Martina Scorsesea

Autor: Žene.ba
profimedia-0461679267-790x417

Na YouTubeu kanalu streaming servisa Netflix pojavio se trailer za film The Irishman redatelja Martina Scorsesea. Glavne uloge igraju ni manje ni više nego Robert De Niro, Al Pacino i Joe Peshi. Koja ekipa, zar ne? Kao da smo se vratili u vrijeme filmova Kum IIVrućina ili Righteous Kill kada je kultni glumački dvojac De Niro i Pacino glumio zajedno.

U središtu radnje filma The Irishman nalazi se priča koja se odvija u pozadini organiziranog kriminala u poslijeratnoj Americi. A tko najbolje njeguje estetiku poslijeratne Amerike i organiziranog kriminala? De Niro i Pacino. Ideja filma je prikazana kroz oči veterana Drugog svjetskog rata Franka Sheerana, plaćenog ubojice i prevaranta. U filmu otkrivamo koju je ulogu Frank imao u nestanku slavnog gangstera Jimmyja Hoffe.

Budžet koji je Netflix osigurao za renomiranog redatelja Scorsesea iznosio je 125 milijuna dolara. Premijera će se održati 27. rujna na filmskom festivalu u New Yorku, nakon čega će se pojaviti na Netflixu. U nastavku pogledajte trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=1Expe7hf6MU

Journal.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba