Lifestyle

Trudna Pippa Middleton razočarala staromodnim izdanjem

Autor: Žene.ba
pippa-middleton-925c5ad2873286f6b04a18158a322cb6_gallery_single_view

Trudna Pippa u kraljevsku kapelicu St. James’s Palace stigla je u društvu supruga Jamesa Matthewsa, s kojim u novembru iščekuje prvo dijete. Supružnici su na obred krštenja stigli odmah nakon Pippinih roditelja, Carole i Michaela Francisa Middletona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je staromodno izdanje inače uvijek dotjerane Britanke.

34-godišnja sestra obukla je nježnoplavu haljinu s dugim puf rukavima i detaljima poput izražajne kragne, velikih dugmadi, nabora i plisiranog donjeg dijela kreacije.

Odabir haljine s potpisom londonske dizajnerice Alessandre Rich, koju je nosila uz clutch torbicu Jimmyja Chooa, cipele u špic i tradicionalni šešir, britanski mediji i javnost nisu dočekali s pretjeranim oduševljenjem, ističući kako je Pippa ovaj put značajno modno podbacila.

Sličan scenarij, kada je riječ o svečanom stilu oblačenja, Pippi se dogodio na majskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Tada je obukla cvjetnu haljinu brenda The Fold, koja je mnoge asocirala na dizajn bočice poznatog pića Arizona Green Tea, pritom postavši viralni hit.

Azra.ba

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba