Lifestyle

Victoria Beckham svoj blistav ten duguje jednoj namirnici koju jede svaki dan

Autor: Žene.ba

Bivša Spajsica i uspješna dizajnerica prosula je svoje beauty tajne.

U novom intervjuu za časopis The Edit, Victoria Beckham otkrila je čemu duguje svoj mladoliki izgled i prekrasan, blistav ten. Tajna je u jednoj namirnici koju jede baš svaki dan, a preporučio joj ju je njen dugogodišnji dermatolog iz Los Angelesa, dr. Harold Lancer.

"Nekoć sam imala jako problematičnu kožu zbog čega mi je savjetovao da probam svaki dan jesti losos. Moja prva reakcija na to bila je: 'Zbilja? Svaki dan?? na što je on rekao: 'Da, za doručak, ručak ili večeru, ali svaki dan.' I ja sam ga poslušala", ispričala je Victorija koja smatra da je to glavni razlog za nestanak njenih akni.

I zbilja, kada samo malo razmislite to ima jako puno smisla. Losos je bogat izvor omega-3 masnih kiselina te vitamina A i C. Svi ti sastojci imaju snažan protuupalni učinak, a nekoliko studija otkrilo je i povezanost između zdravog tena i redovite konzumacije ribe. Istraživanje objavljeno u časopisu European Journal of Dermatology dokazalo je da su osobe čija je prehrana bogata ribom i povrćem manje sklone aknama od onih kojima se prehrana temelji na nekim drugim namirnicama. Druge studije otkrile su i da baš losos najbolje sprječava pojavu akni, ali i čisti lice od postojećih.

Treba li vam više dokaza da Victorijina teorija "drži vodu"? Ipak,postoji jedna mana, a tiče se financija. losos je jedna od skupljih riba i vjerujemo da ga mnogi od vas ne mogu priuštiti svaki dan, no sigurno vam neće naškoditi i ako povećate konzumaciju ribe općenito.

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba