Lako se održava

Brookie Blonde: Nova nijansa kose kojoj nisu odoljele ni poznate ličnosti

Autor: Žene.ba
Foto: X
Ako ste u potrazi za savršenom nijansom kose koja spaja najbolje od smeđih i plavih tonova, a istovremeno se ne želite potpuno posvetiti trendu crvenkastog ginger chocolate looka, onda je Brookie blonde idealan izbor za vas. Ova nova nijansa kose sve više osvaja svijet mode i ljepote, a među njenim obožavateljima našle su se i svjetske zvijezde poput Beyoncé, Joey King i Rite Ore. Sada je ovoj glamuroznoj grupi pridružila i talentirana glumica Emilia Clarke.

Brookie blonde je sofisticirana kombinacija smeđih i plavih tonova koja donosi svježinu i prirodni izgled. Inspirirana spojem riječi "bronde" i "cookie", ova nijansa podsjeća na keks s čokoladnim komadićima, što je dovoljno da opiše njezin bogat i slojevit izgled. Ova nijansa nudi savršeni balans između plavuše i brinete, omogućujući vam da istovremeno budete i jedno i drugo.

Zašto je brookie bonde savršen odabir za ljeto?

Jedan od glavnih razloga zašto je Brookie blonde toliko popularan je njena svestranost. Ova nijansa prirodno izgleda na svim tipovima kože i lako se uklapa u različite stilove i preference. S obzirom na to da se postiže suptilnim stapanjem plavih i smeđih pramenova, prelaz je neprimjetan, a kosa izgleda kao da je prirodno posvijetljena sunčevim zrakama.

Jedna od najvećih prednosti brookie blonde je njena praktičnost. Budući da su pramenovi pažljivo raspoređeni tako da oponašaju prirodno izlaganje suncu, izrast se neprimjetno stapa s ostatkom kose, čineći ovu nijansu lakom za održavanje. Idealna je za ljeto jer pruža svjež i prirodan izgled, bez potrebe za čestim bojanjima i popravcima.

U ovoj nijansi posebna pažnja posvećena je područjima gdje sunce prirodno osvjetljava kosu, kao što su pramenovi oko lica, vrhovi i gornji sloj kose. Ovaj fokus pomaže u stvaranju vizualnog efekta sunčanih pramenova koji su mekani i glamurozni.

Inspiracija od slavnih

Beyoncé je prvo pokazala kako brookie blonde može izgledati u kombinaciji s njenom tamnijom bazom, dok Joey King i Rita Ora dodaju svoja personalizovana tumačenja ove nijanse. Emilia Clarke, poznata po svojoj promjenjivoj kosi, sada krasi ovu trendi nijansu, potvrđujući njen status među ljubiteljima mode i ljepote.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba