Ikonični makeup

Cindy Crawford otkrila koju je olovku za usne koristila 90-ih, a i danas se može kupiti

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Tokom 80-ih i 90-ih godina, Cindy Crawford je bila sinonim za ljepotu i stil, dominirajući modnom scenom kao jedna od najpoznatijih supermodela. Nedavno je u intervjuu za podcast "The Skinny Confidential" otkrila tajne svoje make-up rutine iz tog perioda. Iako se većina njenog looka temeljila na prirodnom izgledu, jedan proizvod bio je ključan za njen izgled i ostao je u njenom beauty arsenalu do danas.

Cindy je posebno istakla MAC Cosmetics olovku za usne u nijansi Spice kao svoju omiljenu. Ova olovka za usne, poznata po svojoj laganoj, kremastoj teksturi, bila je neizostavan dio njenog svakodnevnog make-upa i omiljena među njenim kolegicama poput Naomi Campbell i Lindy Evangeliste.

Iako se trendovi dolaze i odlaze, MAC olovka Spice zadržala je svoju popularnost više od tri decenije, što je rijetko za beauty proizvode.

Cindy Crawford, s njom svojoj prepoznatljivoj eleganciji i prirodnom ljepotom, nastavlja inspirsati nove generacije, a njena ljubav prema ovom posebnom beauty proizvodu samo dodatno potvrđuje njegov status ikone u svijetu make-upa.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba