Rihanna ne gubi vrijeme

Fenty Beauty lansira rumenilo i ne, nije tekuće

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Rihanna ne prestaje s inovacijama! Nakon najave da će njen brend postati službeni partner Olimpijskih igara, lansiranja linije za njegu kose i brojnih novih proizvoda, uključujući tekući puder i hidratantno mlijeko za tijelo, stiže još jedan uzbudljiv beauty novitet. Riječ je o Fenty Cheeks Suede Powder Blush, novom rumenilu iz Rihanninog brenda, i ne, nije tekuće.

U posljednje vrijeme, rumenila su u velikoj mjeri usmjerena prema tekućim i kremastim formulacijama, no čini se da se trendovi počinju mijenjati. Selena Gomez je ranije ove godine predstavila praškasto rumenilo u sklopu svoje Rare Beauty linije, a sada se toj trendovskoj grupi pridružuje i Rihanna. S obzirom na uticaj koji ove zvijezde imaju u beauty industriji, ovaj korak sigurno donosi značajnu promjenu.

Fenty Cheeks Suede Powder Blush je dugotrajno rumenilo u prahu koje obećava intenzivnu, ali nadogradivu boju koja se lako nanosi i blenduje. S obzirom na praškastu formulu, rumenilo odmah pruža vidljivu pigmentaciju s minimalnim naporom i besprijekorno se stapa s kožom. Njegova formula je lagana, vodootporna, te otporna na znoj i vlagu, što znači da će ostati na mjestu cijeli dan bez osjećaja težine ili isušivanja kože.

Rumenilo dolazi u osam različitih nijansi, pružajući savršenu ravnotežu između matiranih i svjetlucavih završetaka koji odgovaraju svim tonovima i tipovima kože. Nijanse se mogu miješati i nadograđivati za još dramatičniji izgled. Neke od istaknutih nijansi uključuju tamnocrvenu Summertime Wine, vibrantno crvenu Daiquiri Dip i svjetlucavo ljubičastu Drama Cla$$.

Fenty Cheeks Suede Powder Blush službeno izlazi u petak, 9. augusta, i bit će dostupan za kupovinu na službenoj web stranici po cijeni od 33 eura.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba