Ljepota

Jennifer Garner proglašena naljepšom ženom 2019.

Autor: Žene.ba
ct-jennifer-garner-ocars-clapping-meme-20180306

Svake godine magazin People proglašava najljepšu ženu godine - u 2018. to je bila pjevačica Pink, a ove godine na naslovnici je zasjala glumica, majka i aktivistica Jennifer Garner.

Američka glumica zvijezda je nove naslovnice američkog časopisa čijim su izborom ove godine čitatelji izrazito zadovoljni. Holivudska glumica nakon što se svjetla reflektora ugase postaje skromna i jednostavna majka i djevojka iz susjedstva koju slava nije uvelike promijenila.

S bivšim suprugom Benom Affleckom (46), Jennifer Garner ima troje djece - Violet (13), Seraphinu (10) i sina Samuela (7) koji su joj najveća radost u životu. Iako na crvenom tepihu blista u glamuroznim kreacijama, djeca je najviše vole vidjeti u kućnim izdanjima.

https://www.instagram.com/p/BwnnvXLp6Y7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

"Nakon što se vrati s događaja ili snimanja kažu mi - možeš li oprati to s lica? Skupi kosu u rep, stavi naočale i obuci trenirku, to im je moja omiljena uniforma i za mene je to kompliment. Žele da im budem samo mama", rekla je glumica u razgovoru za magazin, a u kombinacijama poput majice, traperica i tenisica najčešće je možemo vidjeti.

Profimedia, Backgrid USA

"Izgled nikada nije igrao veliku ulogu u mojoj obitelji. Nikada se nisam niti osjećala poput neke ljepotice, to nije bio dio mog života. Ali sam se dobro osjećala u svom tijelu i bila sam zadovoljna sa sobom, u tome je stvar", kazala je Jennifer koju pamtimo po ulozi u filmu 'Od klinke do komada'.

Getty Images

Osim karijere glumice, Garner je jedna od osnivačica tvrtke 'Once upon a Farm' koja se bavi proizvodnjom hladno-prešane dječje hrane te je ambasadorica humanitarne organizacije Save the Children koja je usmjerena na poboljšavanje života i standarda svakog djeteta.

https://www.instagram.com/p/BuNMt5nlJsu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Prije šest mjeseci glumica je finalizirala razvod od Afflecka s kojim je uplovila u brak 2005. godine. Razveli su se zbog Benovih problema s alkoholom i navodnih afera, a iako su se razišli još 2015. godine, glumica je ostala uz supruga cijelo vrijeme pružajući mu potporu i pomoć prilikom borbe s ovisnosti. I danas su u dobrim odnosima pa ih fotografi često uhvate kako zajedno provode vrijeme, sami ili s djecom koji su jedan od razloga zbog kojih su ostali prijatelji.

Nakon ljubavnog kraha, utjehu je pronašla u šest godina mlađem poduzetniku Johnu Milleru s kojim je viđena nekoliko puta u zagrljaju.

Gloria.hr
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba