Trendy

Minimalističke manikure za savršenu eleganciju

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Minimalističke manikure nikada ne izlaze iz mode, a poznate dame poput Selene Gomez, Eve Longorie, Anne Hathaway i Rihanne to su nedavno potvrdile. Ponekad je sve što vam treba savršena manikura da biste se osjećali sređeno i samopouzdano, a nokti s milky finišom idealan su izbor jer se uklapaju u svaku modnu kombinaciju i bez sumnje su u trendu ove sezone. U nastavku donosimo popis najtrendi stilova koji će vas inspirisati.

Soap nails

Jednostavni dizajni manikura, koji su bolji i sjajniji, opisuju trend soap nails. Ključan je dobar start s čistim, podrezanim i isturpijanim noktima te nekim omekšavajućim pilingom. Nude nokti s sjajnim nadlakom daju gotovo mokar izgled, pri čemu su suptilne bež, bijele i ružičaste nijanse izbor broj jedan. Ako želite dodati suptilan dizajn noktima, čiste nijanse poput oštre bijele ili pjenaste bež boje su idealne.

Bubble bath

Za ljubitelje klasičnog, bezvremenskog izgleda, nude nijansa laka za nokte Bubble bath brenda OPI savršena je opcija. Blaga ružičasta nijansa inspirisala je trend prigušenih, mliječnih manikura poznatih kao bubble bath nokti. Ova manikura nudi ravnotežu između svijetloružičaste i mliječno bijele boje, prilagodljivu prema željenoj prozirnosti i nijansi laka.

Lipgloss

Lipgloss nokti su jednostavna, ali efektna manikura koja nudi sjajan završetak bez šljokica ili krom praha. Ovaj stil je izuzetno nosiv i odlično izgleda na različitim dužinama noktiju, pružajući im produženi i njegovan izgled. Suptilna ružičasta nijansa dodatno naglašava eleganciju ove manikure.

Coconut milk

Coconut milk manikura kombinuje prirodan izgled s elegancijom, koristeći nude nijanse poput mliječno bijele i nježno roze. Ovaj trend je popularan među minimalističkim ljubiteljima jer stvara iluziju prirodnih noktiju s blagim sjajem, bez upadljivih boja ili složenih uzoraka.

Cloud nails

Cloud nails dobile su ime po svom nježno bijelom, pomalo prozirnom izgledu koji podsjeća na oblačak. Ova manikura naglašava prirodnu ljepotu noktiju i pruža "your nails but better" efekt, savršeno se prilagođavajući različitim dužini i obliku noktiju. Jednostavna je za održavanje i pristaje svakom stilu, bilo da se radi u salonu ili kod kuće.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba