Ljepota

Ovaj make up obožavaju holivudske ljepotice!

Autor: Žene.ba
maxresdefault

Kada je 1990. godine Davis Factor, praunuk MAX Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma, zajedno sa svojim bratom Deanom osnovao Smashbox studio u L.A.-u, ubrzo je to postao najpopularnijji foto studio u Los Angelesu, gdje su stvarane fotografije za potrebe vodećih modnih časopisa, raznih kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.

Rad s makeup-om u teškim uvijetima studija (jaka rasvjeta, vrućina...) te stalno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) zbog kojih se na fotografijama dalo lako razaznati suhu kožu, pore, bore te promjene boje pudera... - sve to ih je natjeralo da razmisle o stvaranju make-upa koji će biti savršen, dugotrajan i otporan – od scene do ulice.

'U fotografskim studijima izuzetno je važno koristiti dugotrajan make up, jer bilo kakav prekid snimanja zbog dodatnih korekcija utječe na tijek snimanja i energiju svih sudionika', kaže Davis, koji je snimao Cameron Diaz, Angelinu Jolie i brojne druge holivudske ljepotice.

https://www.instagram.com/p/Be4QhKdHByD/?utm_source=ig_embed

Stoga su sve one jedva dočekale 1996. godine lansiranje Smashbox kozmetike koja je savršeno odgovarala svemu čemu su težili; bio je to besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i dugotrajnost tijekom snimanja – bez dodatnih korekcija. Danas je Smashbox jedan od top selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i dr. dugotrajne i kvalitetne proizvode za svakodnevni i profesionalni make up.

https://www.instagram.com/p/BikVNGCnYh6/?utm_source=ig_embed

Tome svjedoči i Vlada Haggerty 'VladaMua“ koju još i zovu 'kraljica usana' - ukrajinska makeup artistica koju na Instagramu prati čak 814 tisuća fanova, koji vjerno  prate njezine nevjerojatne lip-art lookove. Možda ste čuli za nju jer je u studenom optužila Kylie Jenner za krađu njenih ideja za lasniranje svoje linije za usne. Uglavnom, njezin signature su luksuzne kreacije s kapljicama koje cure s usana i najskuplji makeup za usne. E pa, njezina je uloga u Smashbox Cosmetics 'lip editor–in-chief' i sve što je vezano za usne!

https://www.instagram.com/p/BigEFrzHoL1/?utm_source=ig_embed

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Cosmopolitan.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba