Soft french

Povratak klasične francuske manikure: Novi trendovi i inspo

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Francuska manikura, koja je nekada bila vrhunac elegancije i klasičnog stila, ponovno se pojavljuje u modernim trendovima, ali u novim i uzbudljivim varijacijama. Iako je početkom prošlog desetljeća bila neizostavan izbor za posebne prilike, s vremenom je bila zaboravljena i smatrana demode. Sada se vraća s novim oblicima i bojama, donoseći svježinu u svijet manikure.

Moderna francuska manikura: promjene i inovacije

Danas, francuska manikura nije više samo bijela crta na vrhu nokta. Moderni pristupi ovoj klasičnoj tehnici uključuju različite boje i stilove. Sada je moguće eksperimentirati s raznim nijansama koje nadmašuju tradicionalnu bijelu. Također, umjesto debele linije, francuska manikura može biti prikazana u obliku „negative space“ manikure, gdje je naglasak na obrubu vrha nokta, što omogućava puno slobode u dizajnu i kreativnosti.

Soft french manikura: Nježan i zamagljen izgled

Jedan od najnovijih trendova u francuskoj manikuri je soft french manikura. Ovaj stil nudi suptilan i gotovo nevidljiv prijelaz na vrhu nokta, stvarajući nježan i zamagljen izgled sličan tehnici baby boomer. Iako se najčešće koristi bijela boja, soft french manikura može izgledati fantastično i s drugim nijansama, pružajući minimalistički i sofisticiran dojam. Ova verzija manikure savršena je za one koji preferiraju suptilnost i eleganciju.

Inspiracija za različite french stilove

Danas, francuska manikura sve se češće viđa na kratkim noktima, što je čini pristupačnijom i praktičnijom za svakodnevno nošenje. Ipak, mnogi se slažu da je najljepša na bademastim noktima srednje dužine, gdje njezina elegancija dolazi do izražaja. Francuska manikura dobro se uklapa uz različite stilove i lako se može prilagoditi i poslovnim situacijama, čineći je svestranim izborom za mnoge prilike.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba