Ljepota

Trendi frizure koje morate isprobati ovo ljeto ako imate dugu kosu

Autor: Žene.ba
36596718_1916616028400080_7794535hh51399528448_n (1)

Svako ko ima dugačku kosu zna da ju je preko ljetnih vrućina jednostavno nemoguće nositi raspuštenu.

To ne znači da je uvijek morate vezati u konjski rep ili punđicu, dapače, s dugačkom kosom mogućnosti za frizure su brojne, a mi vam odnosimo nekoliko super ideja uz koje ćete lakše preživjeti ljeto, ali i biti u trendu.

Polupodignuta kosa

https://www.instagram.com/p/BkVVMfkD0oB/?utm_source=ig_embed

Frizura koja se prije par godina vratila iz devedesetih i dalje je u modi te je najlakši način da maknete kosu s lica, a pritom pokažete njenu dužinu. Svežite polu-rep ili polu-punđicu, ovisno o vašim sposobnostima i željama, a dodate li svemu još i scrunchie gumicu, bit ćete totalno trendi.

"Pipe" pletenica/e

https://www.instagram.com/p/BhrVvHGnxHq/?utm_source=ig_embed

"In" su i klasične pletenice, no ove je čak i puno lakše splesti od, primjerice, riblje kosti, a uz to su i u skladu s najnovijim trendovima te su ovogodišnja hit festivalska frizura.

Špangice

https://www.instagram.com/p/BjMxE7fBp40/?utm_source=ig_embed

Želite li samo maknuti kosu s lica, ovog ljeta posegnite za špangicama koje su se također vratile u moduiz devedesetih. Ovisno o tome kakav vam razdjeljak najbolje stoji, možete zakačiti po jednu sa svake strane ili ih nanizati nekoliko samo s jedne strane lica, na kojoj imate više kose.

S maramom

https://www.instagram.com/p/BlP1B53Fxui/?utm_source=ig_embed

Ako vam se ne da trošiti vrijeme na isprobavanje novih frizura ili jednostavno niste talentirane za nešto takvo, onda svojoj klasičnoj ljetnoj frizuri, bilo da se radi o konjskom repu ili punđici, dodajte maramu koja je hit dodatak sezone.

Pramenovi oko lica

https://www.instagram.com/p/Bkn3HF0ltzE/?utm_source=ig_embed

Još jedan način da unaprijedite svoju tipičnu ljetnu frizuru bez puno muke jest da kada svežete kosu, ostavite nekoliko pramenova da uokviruju lice, a osim što će to imati laskav efekt, izgledat ćete u trenu opuštenije i "ljetnije".

Index.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba