FOTO

20 godina od prve epizode ‘Kućanica’: Eva Longoria je objavila slike koje su nas vratile u prošlost

Autor: Žene.ba
FOTO: Profimedia
Američka hit serija 'Kućanice' kroz svojih je osam sezona, uz male ekrane, prikovala milione ljudi diljem svijeta koji su budno pratili baš sve što se događa u jednoj od najpopularnijih ulica na svijetu - Wisteria Lane i u, naizgled idiličnim, životima omiljenih kućanica Gabrielle, Bree, Lynette i Susan.

Naravno, svi smo vrlo brzo saznali kako se iza te idile kriju puno mračnije stvari, od ljubavnih brodoloma, svađa, spletkarenja i ljubomore preko obiteljskih drama pa sve do ubojstava. 

No, bez obzira na sve nedaće koje su ih zatekle, protagonistice su iz svega izlazile jače nego ikada i pritom bile nevjerojatno zabavne.

Ali, jedna od glavnih glumica, Eva Longoria, koja je utjelovila lik nevjerojatno zgodne, pomalo razmažene, ali urnebesne Gabrielle Solis, na svom je Instagramu podijelila objavu kojom je obilježila 20 godina od emitiranja prve epizode 'Kućanica'.

"20 godina od izlaska Kućanica! Postajem jako emotivna na samu pomisao o tome kako mi je ova serija promijenila cijeli život. Toliko uspomena, toliko epizoda i toliko ikoničnih outfita. Sve što znam o snimanju i TV-u, naučila sam u ovoj seriji. Zauvijek ću biti zahvalna Marcu Cherryju i ženama koje su me uvijek vodile", napisala je emotivna Eva.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba